Публікації

Зображення
    Щороку в Україні відзначають Шевченківські дні 9 і 10 березня, на які припадають роковини народження і смерті Тараса Шевченка, щирість якого, любов до українського народу та до рідної землі викликали, викликають і викликатимуть захоплення в усі часи.    Пропоную  усім охочим взяти участь у літературному флешмобі "Наш Шевченко". Нехай під час флешмобу прозвучать чудові вірші Кобзаря у душевному, емоційному та натхненному виконанні   усіх, кого хвилю є життєдайна поезія Тараса Шевченка.  
Зображення
  Пропоную до вашої уваги інтелектуальну гру "Мова єднає",присвячену Міжнародному дню рідної мови, який відзначають у всьому світі 21 лютого. 1.Перегляньте відео 2.Тисніть на паузу і виконуйте завдання 3.Покажіть виконані завдання своєму вчителю української мови  
Зображення
  Указом Президента України  1 6 лютого 2022 року  оголошено Днем єдності   з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.
Зображення
Шкільний  конкурс учнівських проєктів до дня народження Лесі Українки триватиме з 14  по 24 лютого 2021 року 
Зображення
  Міжнародний  конкурс  для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» триватиме заочно з 01 грудня 2021 р. до 20 лютого 2022 року.
Зображення
  День Гідності та Свободи  – це не лише про один день, це про людей, їхні принципи, досягнення й досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь. Саме 21 листопада, з різницею у дев’ять років, розпочалися дві революції, які змінили долю сучасної України, - Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013-2014 років.
Зображення
Радіодиктант національної єдності 2021: офіційні правила участі
Зображення
       День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначають в Україні. Встановлене воно 9 листопада 1997 р. Указом Президента «Про День української писемності та мови» на підтримку «ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства».